Loyez Woessen: Tο Βούτυρο των παιδικών μας χρόνων στις δημιουργίες σας!
Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι η Frulatti είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Loyez Woessen για την Ελληνική επικράτεια!
Ένα απο τα κομμάτια του πάζλ που αναζητούσαμε ήταν το να ολοκληρώσουμε την προιοντική μας παλέτα με αγελαδινό Βούτυρο 82%. Η ανάγκη μας να έχουμε τον πήχη της ποιότητας πολύ ψηλά σε όλες τις ενέργειες και συνεργασίες, μας οδήγησε σε μια πολυετή έρευνα για ένα συγκεκριμένο Βούτυρο που θα υποστήριζε τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά. Εν τέλει, η λύση δόθηκε μέσα απο την έρευνα μας στις πιο σημαντικές αγορές καθώς επίσης και απο μια ισχυρή φιλία με ένα διευθυντικό στέλεχος σε μια απο τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο μας, παγκοσμίως, τον Cedric Delannay!
Έπειτα από την απόφαση του να επενδύσει σε μια ιστορική και υψηλής ποιότητας εταιρεία παραγωγής Βουτύρου τη Loyez Woessen, η συνεργασία μας ήταν παραπάνω απο ευπρόσδεκτη και ο κοινός μας στόχος είναι πλέον να κάνουμε το Βούτυρο της Loyez Woessen γνωστό σε όλη την Ελλάδα, όπως ακριβώς είναι στην Γαλλία απο το 1922!
Η διαίσθηση μας επιβραβεύτηκε, μιας και το Βούτυρο της Loyez Woessen έχει αυτά τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που ανασύρουν αναμνήσεις απο την παιδική μας ηλικία, όπου το Βούτυρο ήταν τόσο αγνό και γεμάτο αρώματα απο την πρώτη κιόλας στιγμή που ανοίγαμε τη συσκευασία του, μέχρι τη στιγμή που το χρησιμοποιούσαμε για να δημιουργήσουμε αφράτα κεικ ή τραγανά μπισκότα! Το Βούτυρο της Loyez Woessen είναι φυσικό, χωρίς Βήτα-Καρροτίνη ή άλλα συστατικά! Μόνο με φρέσκια κρέμα!
Καθώς το Βούτυρο είναι ένα απο τα σημαντικότερα συστατικά για την τέχνη της Ζαχαροπλαστικής, το Βούτυρο Loyez Woessen μπορεί να σας προσφέρει μια ποικιλία θετικών χαρακτηριστικών, όπως η πλούσια υφή του η οποία θα απογειώσει τις δημιουργίες σας…και πολλές ακόμη σημαντικές λεπτομέρειες που θα τις ανακαλύψετε ευχάριστα!
Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας όλα αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Boυτύρου Loyez Woessen. Οι κύριοι λόγοι γι’αυτήν την ποιοτική υπεροχή, είναι η φυσική διατροφή των βοωειδών, την οποία λαμβάνουν μέσα απο την ελεύθερη βοσκή, μιας και ζούν περισσότερες απο 300 ημέρες έξω στη φύση…και τους αρέσει! Η παραγωγή του Βουτύρου γίνεται μόνο απο φρέσκια κρέμα! Έτσι, για κάθε παραγγελία μας, η Loyez Woessen, παράγει για εμάς την ποσότητα που χρειαζόμαστε!
Στην Frulatti είμαστε εραστές και υποστηρικτές της ποιότητας και επιπλέον είμαστε πεποισμένοι ότι προσφέροντας τέτοιας ποιότητας προιοντικές επιλογές για την “εργαλειοθήκη” σας, συνεισφέρουμε στις γαστρονομικές σας δημιουργίες!
We are very proud to announce that Frulatti is the exclusive representative of Loyez Woessen for the Greek territory!
One of the puzzle pieces that we have been looking for, was to complement our product range with cow butter 82% fat.
Our need to place the quality bar very high in all of our actions and partnerships, led us to a multi-year search for a specific butter that would advocate our quality features.
Finally, the solution was given through our research in the most important markets, and through a strong friendship with a senior manager at one of the leading groups in our industry, globally, Cedric Delannay!
After his decision to make an investment in a high-quality and historic butter production industry: Loyez Woessen, our co-operation was more than welcome and our common goal now is to make Loyez Woessen butter, known all over Greece like in France since 1922!
Our intuition has been rewarded, since Loyez Woessen’s butter has the remarkable characteristics that draw memories from our childhood, where butter was so pure and full of aromas from the very first moment we opened it to the moment we used it to bake a delicious fluffy cake or crispy cookie! Butter is natural without betacarotène or other ingredients. Only by fresh cream
As the butter is one of the most important ingredients for the art of pastry, Loyez Woessen butter can offer you a variation of positive features, such as its rich texture that will lift off your creations…and many more details that you will pleasantly discover!
We are more than happy to share with you all those quality attributes to Loyez Woessen butter.
The main reasons for this qualitative excellence are the natural food that cattle receive through free grazing and live more than 300 days outside… and they like it .
The production of butter is only from fresh cream! Τhus, for each order we make, Loyez Woessen produces for us the quantity we want!
In Frulatti, we are quality lovers and supporters and in addition to that, we are confident that by offering such quality choices and products to your toolbox, we contribute to your gastronomic creations!