Σας καλωσορίζουμε στο 2ο ετήσιο Φεστιβάλ μας, Sweet Fair, που θα πάρει μέρος την Κυριακή 11 και την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00.
Τις 2 μέρες αυτές, θα εκθέσουμε όλα σχεδόν τα προϊόντα μας, όπου θα μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να γευτείτε απολαυστικές δημιουργίες, από τους εξαιρετικούς μας συνεργάτες! Στο χώρο θα παρευρίσκεται όλη η ομάδα πωλήσεων της Frulatti καθώς επίσης κάποιοι πολύ καλοί συνεργάτες μας, όπως προαναφέραμε.
Αυτοί θα είναι:
- Άγγελος Λαζάρωφ, τεχνικός διευθυντής της Frulatti
- Αντώνης Γιαννόπουλος , συνεργάτης Frulatti,
- Marco Mure, brand ambassador της Gelatitalia ,
- Νικόλαος Χριστογεώργος, brand ambassador των Agrimontana & Domori στο παγωτό,
- Maurizio Avena, τεχνικός διευθυντής της Granulati Italia,
- Maurizio Paci, τεχνικός διευθυντής της Iceteam 1927.
Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι συγκεκριμένα η δημιουργία ολοκληρωμένης εικόνας για την προϊοντική παλέτα της εταιρείας μας καθώς και το πλήθος εφαρμογών των μηχανημάτων της Iceteam, την vario 12 & masterchef 12. Έτσι λοιπόν πέρα από την δοκιμή των προϊόντων μας αυτών κάθε αυτών, θα έχουμε τις παρακάτω εφαρμογές για να μπορέσουμε να σας δώσουμε, χωρίς την χρήση μειγμάτων, τις τεχνικές ζαχαροπλαστικής και παγωτού από το μηδέν με κάποιες από τις καλύτερες Ά ύλες! Οι εφαρμογές θα είναι οι ακόλουθες και σε πολλές περιπτώσεις θα χρησιμοποιούμε τα 2 μηχανήματα με την καθοδήγηση των Maurizio Avena & Maurizio Paci, καθηγητές και γνώστες των παγκοσμίων τάσεων.
• Dacquoise αμυγδαλου, mousse γάλακτος & glacage γάλακτος • Κέικ μήλου με κρέμα patisserie αρωματισμένη με πραλίνα αμυγδάλου • Μαλακή βάση με κρέμα patisserie • Κέικ σιροπιασμένο με πάστα πορτοκάλι & confit κύβους πορτοκάλι • Κέικ σοκολάτας με επικάλυψη gianduja & φουντούκια • Κέικ με confit κύβους φρούτων • Brownies με pecan ή καρύδι • Μπισκότα σοκολάτας με λευκή σοκολάτα & πάστα λεμόνι • Μπισκότα με τσιπς σοκολάτας • Μπισκότο βουτύρου & ζάχαρη ντεκόρ • Μπισκότο πραλίνα • Σάλτσα προφιτερόλ • Κρέμα patisserie αρωματισμένη με βανίλια • Choux • Paris – Brest • Cremeux σοκολάτας • Cremeux φρούτων • Mousse σοκολάτας • Mousse Κάστανο (ή κεικ) με ρούμι
Τέλος, έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου το απόγευμα, τον Marco Ricci, τον άνθρωπο που συμβάλει τα μέγιστα ώστε η Granulati Italia να είναι πλέον μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου του παγωτού στην Ιταλία.