1.ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΣΤΑΝΟ-ΚΑΣΣΙΣ
Μπισκοτάκι σαμπλέ
Ποσότητα Συστατικά:
- 200γρ. βούτυρο 84% Premium
- 85γρ. αχνή ζάχαρη
- 50γρ. ζάχαρη
- 50γρ. κρόκος αυγού Eurovo
- 5γρ. αλάτι
- 230γρ. αλεύρι μαλακό
- 2γρ αλάτι
Διαδικασία: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αλεύρι. Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι. Ψήνουμε στους 170ο .
Mαρμελάδα κασσίς Ποσότητα Συστατικά:
- 400γρ πουρές κασσίς La Fruitiere du val Evel
- 420γρ. ζάχαρη
- 120γρ. γλυκόζη
Διαδικασία: Ζεσταίνουμε το μίγμα στους 60ο βαθμούς. Προσθέτουμε 40γρ. ζάχαρη, 6,5γρ. πηκτίνη NH. Βράζουμε όλο το μίγμα και τέλος προσθέτουμε 10γρ. χυμό λεμόνι.
Μους κάστανο – Ποσότητα Συστατικά:
- 250γρ. κρέμα πατισερι*
- 200γρ. πάστα κάστανο Agrimontana
- 250γρ. κρέμα κάστανο Agrimontana
- 150γρ. βούτυρο 84% Premium
- 150γρ σαντιγί 35% Lescure
Διαδικασία: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την σαντιγί στη ζεστή πατισερί, τέλος βάζουμε τη σαντιγί.
ΠΑΤΙΣΕΡΙ
- 500γρ. φρέσκο γάλα
- 100γρ. ζάχαρη
- 80γρ.κροκκο Eurovo
- 50γρ. κορν-φλαουερ