Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Η Frulatti στην ετήσια συνάντηση Artisti Del Gelato στη Βενετία

Οι καλλιτέχνες του Gelato συναντήθηκαν για να δοκιμάσουν νέα προϊόντα, συνταγές και ιδέες αλλά και για αναδείξουν τη δημιουργικότητα και την ικανότητα τους στην τέχνη του gelato. Oι Artisti del Gelato είναι ένα δίκτυο επαγγελματιών που, με την υιοθέτηση αυστηρών κανόνων παραγωγής gelato και χρήσης φυσικών συστατικών, γίνονται σημείο αναφοράς του αυθεντικού ιταλικού παγωτού σε όλο τον κόσμο, με πρωτοβουλία της Agrimontana, Η Frulatti πιστή στο ραντεβού της, παρευρέθηκε στη συνάντηση που φέτος εμπλουτίστηκε με την παρουσία τριών κορυφαίων εκπροσώπων της ιταλικής γαστρονομίας: Edward Raspelli, Sticks Guido και Alessandro Occelli στη μαγευτική Βενετία.

Οι διάσημος σεφ Diego Crossara μάγεψε με τις ιδιαίτερες δημιουργίες του παρουσιάζοντας πρωτότυπες συνταγές με βασικό συστατικό το κάστανο, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Την παράσταση έκλεψε το αναζωογονητικό sorbet mandarin , το γευστικότατο panettone με καντιναρισμένα φρούτα, η κρέμα κάστανου με μπέικον σε έναν απίστευτο γευστικό συνδυασμό και ο τόνος με καντιναρισμένο σύκο,

Ελπίζουμε οι φωτογραφίες να σας συμπαρασύρουν στο γαστρονομικό μας ταξίδι και να διεγείρουμε τη φαντασία σας ως προς το τι μπορείτε με α΄ ύλη το κάστανο!