Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Σας περιμένουμε στην ΑΡΤΟΖΑ στις 23-26 Φεβρουαρίου 2013

Σας περιμένουμε στο µεγαλύτερο γεγονός του κλάδου, για να σας παρουσιάσουμε α΄ ύλες και εξοπλισμό παγωτού, αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προτάσεις για ολοκληρωμένα καταστήματα και δυνατότητες για franchise.

Έχοντας μαζί μας τις μεγαλύτερες ιταλικές εταιρίες για μηχανήματα και εξοπλισμό παγωτού (Clabo group, Hiber, COLDELITE, Βox-Gel) και τις πιο αγνές α’ ύλες, θα παρασκευάζουμε φρέσκο ιταλικό παγωτό, όπως το αγαπήσατε στην HORECA, μαζί με τον gelato chef Maurizio Avena. Στο περίπτερο μας θα βρείτε και το παγωτό γιαούρτι που έκλεψε τις εντυπώσεις με τα πρωτότυπα toppings του-το Yogorino! Φυσικά, δεν θα λείπουν τα γλυκάκια μας και τα λαχταριστά brownies που έγιναν ανάρπαστα, τα οποία δημιούργησε αποκλειστικά για μας ο Άγγελος Lazarov με προϊόντα DomoriΑgrimontanaEurovo και ‘Ολυμπος. Μαζί θα του είναι και ο pasrty chef Richard Phelion με συνταγές έκπληξη…

Σας περιμένουμε όλους εκεί….

“Πάµε µπροστά… Πάµε πετυχηµένα… Πάµε όλοι ΑΡΤΟΖΑ! Πάµε µαζί στο αύριο!”

Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 2 στο περίπτερο D04

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Η 13η ΑΡΤΟΖΑ 2013 θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 23 έως την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 και από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Εκθεσιακός Χώρος METROPOLITAN EXPO: Εκθεσιακό Κέντρο – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»