Παράγεται στην Ιταλία από την κάθετη μονάδα παραγωγής αυγού Eurovo.
Χρήση: | για παρασκευάσματα ζαχαροπλαστικής, παγωτού και γαστρονομίας και σε εκείνες τις διαδικασίες όπου απαιτείται μεγαλύτερη απόδοση μαστιγώματος, σταθερότητας και συνοχής |
Περιεχόμενο: | 1000 g προϊόντος αντιστοιχούν σε περίπου 55 κρόκους αυγών |
Μέθοδοι αποθήκευσης: | μεταξύ 0 °C και +4 °C |
Διάρκεια ζωής: | 100 μέρες |
Διαθέσιμες μορφές: | Συσκευασία 6x1κιλ. χαρτοκιβωτίων |
Προϊόν κατάλληλο για: | Ζαχαροπλαστική, παγωτό, φρέσκα ζυμαρικά, γαστρονομία |