Ομογενοποιημένος και παστεριωμένος κρόκος αυγού 50% ζαχαρούχος. Λαμβάνεται αποκλειστικά από το ξεφλούδισμα των αυγών κοτόπουλου.
Παράγεται στην Ιταλία από την κάθετη μονάδα παραγωγής αυγού Eurovo.Χρήση: | για παρασκευές ζαχαροπλαστικής και παγωτού |
Περιεχόμενο: | 1250 g προϊόντος αντιστοιχούν σε περίπου 34 κρόκους αυγών και 625 g ζάχαρης |
Μέθοδοι αποθήκευσης: | μεταξύ 0 °C και +25 °C |
Διάρκεια ζωής: | 1 έτος |
Διαθέσιμες μορφές: | Συσκευασία 12x1,25 κιλ. χαρτοκιβωτίων |