Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Προϊόντα

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ Gelato (Custom)

Απολαύστε την τέχνη της παρασκευής του Gelato όπως ποτέ άλλοτε με τα εξατομικευμένα, ανώτερης ποιότητας προϊόντα της Mastro 1985. Είτε είστε ένας έμπειρος τεχνίτης του gelato είτε ένας νέος ενθουσιώδης δημιουργός, τα υλικά μας θα αναβαθμίσουν τις δημιουργίες σας σε νέα επίπεδα. Κατασκευασμένα με τα καλύτερα συστατικά και μια δόση καινοτομίας, oι βάσεις της Mastro 1985 σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πραγματικά μοναδικό, βελούδινο Gelato, βασισμένο στο δικό σας γευστικό στύλ και προτίμηση. Με τις προσωποποιημένες βάσεις Gelato, εσείς ελέγχετε κάθε πτυχή του προϊόντος σας, από την ένταση της γεύσης μέχρι την τέλεια υφή. Eπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και δώστε 1000% την δική σας ταυτότητα στο δικό σας Gelato.

Description

Απολαύστε την τέχνη της παρασκευής του Gelato όπως ποτέ άλλοτε με τα εξατομικευμένα, ανώτερης ποιότητας προϊόντα της Mastro 1985.

Είτε είστε ένας έμπειρος τεχνίτης του gelato είτε ένας νέος ενθουσιώδης δημιουργός, τα υλικά μας θα αναβαθμίσουν τις δημιουργίες σας σε νέα επίπεδα.

Κατασκευασμένα με τα καλύτερα συστατικά και μια δόση καινοτομίας, oι βάσεις της Mastro 1985 σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πραγματικά μοναδικό, βελούδινο Gelato, βασισμένο στο δικό σας γευστικό στύλ και προτίμηση.

Με τις προσωποποιημένες βάσεις Gelato, εσείς ελέγχετε κάθε πτυχή του προϊόντος σας, από την ένταση της γεύσης μέχρι την τέλεια υφή.

Eπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και δώστε 1000% την δική σας ταυτότητα στο δικό σας Gelato.